|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ingredienten - voor 4 personen | ||
| ||
Bereidingswijze Van de varkenshaas het eventuele vet verwijderen, in plakjes snijden. De boter in delen verhitten en het vlees is porties daarin aanbraden. Vervolgens met zout en peper bestrooien en in een ingevette ovenschaal leggen. Champignons schoonmaken, in plakjes snijden en in het bakvet aanbakken, met zout en peper bestrooien, met 10 g bloem bestuiven en wat laten bruinen. 1,25 dl. water en de wijn toevoegen. Onder roeren verhitten en de creme fraiche erdoor roeren. Met mosterd en worcestersaus op smaak maken. Dit alles over het vlees gieten en de kaas erover strooien. Plaats de schaal in een voorverwarmde oven van 200-225 °C en bak het 15 minuten. | ||
Voeding info (per een persoonsportie) : Onbekend | ||
Suggesties : Dit gerecht kunt u van tevoren bereiden tot het punt waarop het in de oven moet. De oventijd moet u dan met ca 5 min verlengen |